add event
  • Home
  • 21st Century Manufacturing - Adv. Technology Trends in Silicon Valley
Feature

21st Century Manufacturing - Adv. Technology Trends in Silicon Valley

May 25, 2017
7:30 am

Explore manufacturing trends in the Bay Area throughout a wide range of industries. Interact with local companies and see great equipment demos. Schedule: 7:30 - 8:30 am - Registration, Breakfast and Networking (30 min) Morning Session (8:30 - 11:45 pm) 8:30 - 8:35 am - Welcome - Kyle MacLeod (5 min) 8:35 - 8:45 am - Opening and Introduction - (10 min) 8:45 - 9:20 am - Opening Keynote: Nat Mani - CEO - BESTRONICS (35 min) 9:20 - 9:50 am - Presentation: Industrial Automation and IoT: John Dulchinos - VP Global Automation - Jabil (30 min) 9:50 - 10:15 am - Morning Break - (25 min) 10:15 -11:45 am - "Manufacturing in My City" - Mayors from multiple cities speak on what is happening in their city (1hr 30min) Mayor John Marchand - City of Livermore Mayor Sam Liccardo - City of San Jose Mayor Lily Mei - City of Fremont 11:45 am - 1:10 pm - Lunch Break Design-2-Part Tour, Technology Demonstrations and Sponsor Interactions (Lunch included) Afternoon Session (1:10 - 4:15 pm) 1:10 - 1:15 pm - Kevin Gregerson 1:15 - 1:45 pm - Biomedical trends of the 21st Century and why Silicon Valley is the place to be: Gregory Theyel - Director - Biomedical Manufacturing Network (30 min) 1:45 - 2:15 pm - Benefits of Robotics in Manufacturing - (30 min) 2:15 - 2:45 pm - Break (30 min) 2:45 - 3:15 pm - State-of-the-art Manufacturing Processes: TBD (30 min) 3:15 - 3:45 pm - Practical Industry 4.0 deployment: Joel Falcone - Executive Vice President and Chief Operations Officer - Excelitas (30 min) 3:45 - 4:15 pm - Closing Keynote: Dr. Malcolm J. Thompson - Executive Director - NEXTFLEX (30 min) 4:15 - 6:00 pm - Reception and Career Fair (105 min) Presented by SME Silicon Valley Chapter 98

Tickets

powered by Pointslocal. Questions? Email us at info@pointslocal.com